Chat melayu percuma dating someone while separated


02-Oct-2017 07:01

Kitorang menginap di Kapas Coral Beach Resort, Pulau Kapas.

Nantilah kalau aku rajin, aku review mengenai Kapas Coral okey.

Naik tangga turun tangga kemudian jumpalah port seperti di atas ini. Demi untuk mengisi perut yang kosong, relakan saja bayar di kaunter. Kitorang tak snorkeling pun sebab dah plan nak snorkeling petang ini.

Masa nak bayar tu, sesak nafas lah sikit bila dia sebut amount. Agak lama juga berendam dalam air sehingga badan jadi gatal-gatal (mungkin obor-obor).

nampak berkesan dan bagus untuk mak..alhamdulillah.. semoga ada yang dapat manfaat dalam perkongsian ini ye...

yang ini sebenarnya hasil dari percubaan mak aku sendiri la...tolong tinggalkan komen..jika salah info yang aku beri ni..